HUP 1.Kongre

Havacılık, Uzay ve Psikoloji’de Kariyer!

Yazar :

1. havacılık psikoloji ve uzay kongresi, havacılık kongresi, havacılık psikoloji ve uzay kongresi, hup, hup kongre

İstikbal ve istihdamın göklerde olduğu ve daha olacağı açıkken bir yerlerden hikayeni başlatma fırsatı karşınızda!

Üniversite mezunları arasında işsizlik rakamları kaygı uyandıran boyutlara ulaşmışken, uzun zamandır yükselişte olan havacılık sektörü dikkat çekiyor. Havayolu firmalarının iş garantili ve ücretsiz sağladıkları pilotaj eğitimleri (çalışmaya başladıktan sonra geri ödemeli) Türkiye’deki üniversite mezunu gençler arasında en çok rağbet gören mesleklerden birisi olmaya başladı. Aynı şekilde kabin memurluğunu da buraya dahil edebiliriz. Ancak işe alım süreçlerinde ciddi mülakatlar var tabi. En çok zorlanan konulardan birisi ise bu işin psikolojik kısmı!

 

NASA Astrofizikçisi Dr. Umut Yıldız, Havacılık ve Uzay Psikolojisi Kitabı Yazarı Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç’ten uzay dinleme fırsatı, havacılık yöneticileri ve insan kaynakları uzmanları ile tanışma fırsatı, kariyerine akademik bir kongre katılımı ile belgelendirerek başlama fırsatı, çok değerli kıdemli pilotlardan, akademisyenlerden havacılık hikayeleri, istihdam alanları, gelişim planları dinleme fırsatı!

 

7-8 Aralık 2019 tarihlerinde Havacılık, Uzay ve Psikoloji Kongresinin ilki İstanbul’da gerçekleşiyor. Havacılık ve uzay yolunda kendi hikayeni başlatmak için kongreye ücretsiz ön kaydını yaptırabilirsin! Ayrıca bu alanda gelişim fırsatlarından haberdar olmak için gelişim formunu doldurabilirsin.

 

Kongre Ön Kayıt Formu: https://www.havacilikpsikolojisi.net/hup-kongre-on-kayit-formu/

Havacılık, Uzay, Psikoloji Gelişim Formu:https://www.havacilikpsikolojisi.net/gelisim-formu/

Kongre sitesi: https://hupkongre.havacilikpsikolojisi.net/

Yorum Bırak ;

E-mail hesabınız yayınlanmayacaktır.

Belki İlgini Çeker ;

En Yeniler

Havacılık Psikolojisi Uçan Blog
Havacılık Psikolojisi Uçan Blog